Donald The Duck Virtual Pet

viernes, 13 de mayo de 2016

VOCABULARY: THE SCHOOL FOR 1st GRADE

Activity # 7
Name: ___________________L.N.______
Date: ­­­­­­­­­­­­­­­_________________Group: 1°___
(Write the list; 3 times each word, 1 picture or schedule; crossword puzzle)
Eescribir la lista; hacer 3 veces cada palabra, hacer un dibujo c/u; hacer crucigrama)
THE SCHOOL
SUBJECTS:
·        English
·        Mathematics
·        Spanish
·        Geography
·        State subject
·        Physical Education
·        Arts
·        Sciences- Biology
·        Recess
·        Workshop
·        Tutorial

LUNCH 3°E

De ser posible preparar:
1 sandwich de jamón o pavo con queso crema o mayonesa, jitomate y/o lechuga.
1 sandwich de cajeta, mermelada o nutela.
1 manzana y/o pera
1 jugo, lechita o yoghurt.
Agua natural.
Evitar llevar tuppers y frituras y galletas.
Todos los residuos se irán depositando en su misma lonchera.
De regreso al llegar a la Escuela se tirarán en los botes de basura.

Llevarlo de preferencia en una lonchera o maleta pequeña.

miércoles, 11 de mayo de 2016

ACTIVITIES FOR 3rd GRADE SIMPLEPAST-PAST CONTINUOUS-PAST PERFECT







ACTIVITY FOR 1st GRADE:THE WEATHER & THE TIME

Activity #6
THE WEATHER 
What’s the weather like today?
It’s sunny.
It’s cloudy.
It’s hot.
It’s cold.
It’s nice and warm.
It’s nice and cool.
It’s raining.
It’s snowing.
   
THE TIME
What’s the time?
What time is it?
It’s one o’clock. 1:00
It’s two o’clock. 2:00
It’s three o’clock. 3:00
It’s ten o’clock. 10:00
It’s twelve o’clock. 12:00
What’s the time?
What time is it?
It’s quarter past nine. 9:15
It’s half past ten. 10:30
It’s five past eleven. 11:05
It’s ten past twelve. 12:10
It’s twenty past one. 1:20
It’s twenty five past two. 2:25
What’s the time?
What time is it?
It’s quarter to eight. 7:45
It’s twenty five to nine. 8:35
It’s twenty to ten. 9:40
It’s ten to three. 2:50
It’s five to four. 3:55





viernes, 6 de mayo de 2016

CHARLES CHAPLIN VIDEO

video

MATH OPERATIONS FOR 1st GRADEBIG DICE MATH OPERATION LITTLE DICE EQUALS EXAMPLE: 5 9 + X 4 3 9 27

BIG DICE
MATH OPERATION
LITTLE DICE
EQUALS
EXAMPLE:
5

9

+

X

4

3

9

27

BIMESTRAL TEST FOR 1st GRADE 4th PERIOD

ANSWER THESE QUESTIONS.
51. A. DO YOU THINK IT’S BETTER TO BE POLITE WHEN ASKING FOR FAVORS, HELP
      OR INFORMATION? __________
     B. DO YOU THINK YOU CAN GET BETTER RESULTS IF YOU ARE POLITE? _________
ANSWERS:
a. Yes, you are   Yes, I am
b. Yes, I do         Yes, I do
c. Yes, I do         No, I don’t
d. No, I don’t     Yes, I do

52. WHAT DO THESE SENTENCES EXPRESS? ABILITY-PERMISSION-POSSIBILITY
 - Can I go to the party?
 -  Marion can stay out until 10 pm.
 -  Mom says we can play outside after dinner.

ANSWERS:
a.       Possibility
b.      Permission
c.       Ability
d.      Possibility & permission

53. WHAT DO THESE SENTENCES EXPRESS? ABILITY-PERMISSION-POSSIBILITY
- You can get one at the Tourist Information Center.
- We can stay with my brother when we are in Paris.
- Sheila can buy a new car because she has a lot of money.

ANSWERS:
a.       Permission
b.      Possibility
c.       Ability
d.      Possibility & permission

54. WHAT DO THESE SENTENCES EXPRESS? ABILITY-PERMISSION-POSSIBILITY
- He can speak English, German, and French.
- I can ride a horse.
- Can you windsurf?

ANSWERS:
a.       Permission
b.      Possibility
c.       Ability
d.      Possibility & permission

55. COMPLETE THE DIALOG LOGICALLY.
TOURIST: Excuse me; could _____ help me?
RHONDA: ____, of course.
TOURIST: Could you tell me the way to the _______, please.
RHONDA: ______ going there. Shall I take you?
TOURIST: Thank _____ very much.
ANSWERS:
a.       You-Yes-movies-I’m-me
b.      You-No-station-I’m-you
c.       You-Yes-station-I’m-you
d.      You-Yes- station-I’m-thanks

56. DO YOU KNOW THE MEANING OF THE WORD LEGEND?
      CHOOSE THE RIGHT DEFINITION.
a.       An old story from the past that is presented as a part of the story. One of the elements is magic event that is probably not true. Their human protagonists generally interact with fabulous or fantastic characters.
b.      An old story from the past that is presented as a part of the History. One of the elements is not magic event that is probably true. Their human protagonists generally interact with fabulous or fantastic characters.
c.       A traditional story about supernatural heroes that explains the origin of events or things in symbolic language. The protagonists are usually gods, superior to human beings.
d.      A traditional History about supernatural heroes that explains the origin of events or things in symbolic language. The protagonists are usually gods, superior to human beings.
57. MATCH THE PICTURES WITH THE WORDS.
Descripción: C:\Users\user\Desktop\1.jpg
 








B
B
a.       feather-teepee-pot-flute-rope
b.      feather-teepee-rope-flute-pot
c.       rope-teepee-pot-flute-feather
d.      pot-teepee-feather-flute-rope
58.  WRITE THE CORRECT FORM OF THE VERB “TO BE” PRESENT TENSE
           I                ______
   HE-SHE-IT        ______
YOU-WE-THEY  ______

ANSWERS:
a.       AM-IS-ARE
b.      IS-AM-ARE
c.       AM-ARE-IS
d.      AM-ARE-ARE

59. CHOOSE THE CORRECT PERSONAL PRONOUN.
1. Claudia     _____
2. Carlos       _____
3. The chair   _____
4. The desks  _____
5. Peter and I _____

ANSWERS:
a.       she-he-it-they-we
b.      he-she-it-they-we
c.       she-he-it- we-they
d.      we-he-they-it-she

60. MATCH THE SENTENCES WITH THEIR DEFINITIONS.

A.     I AM TIRED                                                  1. TÚ ESTAS FELIZ
B.     YOU ARE HAPPY                                        2. NOSOTROS ESTAMOS BIEN
C.     SHE IS ANGRY                                             3. ELLOS TIENEN FRÍO
D.     HE IS SAD                                                     4. USTEDES ESTÁN OCUPADOS
E.      WE ARE FINE                                               5. ELLA ESTÁ ENOJADA
F.      YOU ARE BUSY                                           6. YO ESTOY CANSADO
G.     THEY ARE COLD                                         7. ÉL ESTÁTRISTE

ANSWERS:
a.       A6-B1-C4-D7-E2-F3-G5
b.      A6-B1-C5-D7-E2-F4-G3
c.       A1-B2-C3-D4-E5-F6-G7

d.      A6-B1-C5-D2-E3-F4-G7